25 Mart 2013 Pazartesi

Canlı İddaa



"Futbol sadece sorunu Yeter, mücadelenin skandal orta krize soktu."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, medyanın belli bir kesimi,Canlı İddaa  futbol krizi ve skandal güçlü bir reaksiyon oluşan bir orta yaptı savunarak, tek sorun, kavgadır.

Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi Kasım ayında bir başyazı yazdı, medya ve futbolla ilgili sarı-lacivertli takımın tartışmalar Avrupa arenasında mücadelesine odaklanmıştır.

Her zaman olduğu gibi, dedi, Fenerbahçe, Fenerbahçe tartışmalar, haber diğer takımlar, kulüpleri, bireyler ve kurumlar geride ayı konusu olmaya da sözlerine olursa olsun ', ülke gündeminde normal gelişim her zaman ilk sırada yer aldı başlıkları önerilenden daha 'adı'' Fenerbahçe taşındı.



Topluluk, kayıt yıldırım gibi daha birçok acı ile birlikte, arama atlattıklarını, bir takım provokasyon, yıkıcı ilişki farklılıkları olarak sizin'' en büyük beklenti'' diye koridorda vermedim dedi.

Futbol, ​​spor, doğasında hata spor yöneticisi, ne, her zaman yapıcı eleştirilere açık, platform üzerinde rüya bazı gruplar, bir önyargılı ve yanlış yayınları yasal bir tepki olduğunu iddia Yıldırım, şunları söyledi:

'' Toplumun büyük bir kısmı için harika bir tepki bilmeniz gereken Canlı İddaa  medya, bazı bölümleri ile televizyonda saatlerce içinde en yıkıcı kelimeler bakan, her şeyi severler getiriyor araya getiriyor, ama kötü tarafı, her şeyin en olumsuz: Yeter artık! Futbol Tek sorun, mücadele Canlı İddaa  skandalının orta krize soktu. Tüm birbirlerine düştü. Oyuncular, antrenörler, başkanlar, yöneticiler gelir ve gider. Orada her zaman iseniz. Bir Türk futbolunun neredeyse beyan üzerinde Demokles'in kılıcı spor. Ama yeterli! Spor insanların bakımı, bağımsız spor eserlerinde Türk halkının saygı almak için herhangi bir karşılık. Diyelim gerçek sorunlar hakkında konuşmak, futbol konuşmak altyapı, gıda, konuşma Canlı İddaa  hakkında konuşmak, geleceğe yatırım bahsedeceğiz, konuşalım ... RTÜK olanlar, o zaman biz Türk Cumhuriyeti'nin devlet çalışmaya davet ediyoruz. Bu genellikle sorumlu tutulamaz basın özgürlüğü kepazeliğe, saldırganlık, demek 'Dur' kardeşi düşüşe karşı kardeşi duygusu adına yapılır.''

Maç kampı, televizyon, milli maç denirdi öncesi Futbol sadece Canlı İddaa  başkan Yıldırım için ihtiyaç hakkında konuşmak değil,'' Milli takım oyuncuları, onlar izliyor herkes görebilir. Bu, hakaret kaybetme söz konusu olduğunda başlangıç ​​noktaları değilse herkes, hazırlanmıyor Canlı İddaa  ortamı gerekli bir milli maç ilgileniyorum ... Birlikte bu devlet, söylemek "Dur". Geçmişte Olimpiyat Oyunları sporcular teşvik, haber, analiz, ya da bir program motive edecek biri yaptı, ama henüz bütün saldırılardan madalya başlar. Durumda bir hata vardır, bu arada gider. Sorunlar, sorunlar olsa da,'' diye Türk sporu bunları hak etmiyor dedi.

-'' UEFA Europa League'' Biz üstüne tırmanmak istiyorum -

Türk Futbol, ​​UEFA Şampiyonlar Ligi futbol takımı sıralaması sonuçları Canlı İddaa  sağlamlaştırdığını rekor yıldırım konumu, bu büyük hedefe karar verildi.

Borussia karşı Kazanır AEL Limassol aldı ve gol Fenerbahçe Fenerbahçe kulübü başkanı, gol ifade elde etmek için çok önemlidir, şunları söyledi:

'' UEFA Şampiyonlar Ligi grup tırmanma hedefimize çok yakındır. Canlı İddaa  Grup ayrıldıktan sonra, ben diğer adımları tırmanmak istiyorum. Bizim takım yetenek ve teknik personel kalitesi, bu hedeflere ulaşmada en büyük güvencemizdir yolu. Her zaman olduğu gibi, kritik Avrupa maçlarında Fenerbahçe Büyük Taraftarı'nın büyük desteği, futbolcularımızın büyük itici güç olacaktır. Canlı İddaa  Bu destek tüm şeritleri, biz sezon sonraki aşamalarında rekabet, hiç şüphesiz, büyümeye devam edecektir. Bu kapsamda, Yönetim Kurulu adına sorumlu Sayın Ali Yıldırım futbol şubesini asbaşkanımız değerli çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum.''

Yıldırım, AEL Limassol fair play 8 Kasım mesajları İstanbul'da ikinci ayağı önce,''Canlı İddaa   Fenerbahçe bu hedeflerin tümünü karşılayan konvoya ve güvenliğinden sorumlu olan, güvenlik güçleri de yetkililerine teşekkür etmek istiyorum. Adada Futbol beyefendi kazandı kazandı. Biz de, fair play ruhu içinde,'' dedi, ülkemizin, Fenerbahçemizi yandaşlarının desteği ile gösteri yanıt hatırlamak sağlamalıdır bu dostluk 8 Kasım'da kendi topraklarının rövanş maçında oynadı.

1 yorum: