25 Mart 2013 Pazartesi

Maç Skorları



Premier Lig takımı Stoke City forvet oyuncusu Michael Owen, aktif futbol kariyerini sonlandıracağını sezon sonunda açıkladı.

İngiltere uluslararası ve eski Liverpool oyuncusu Maç Skorları Michael Owen, sitenin macera aktif futbolculuk bitirmek için sezon sonunda açıkladı, yaptığı açıklamada. Stoke City Premier League ekipleri 33 yaşındaki Owen açıklaması oynamak, bir 17 yaşındaki Birleşik Krallık Liverpool, Real Madrid ve Newcastle United ülke, Manchester United ve Stoke City kulüpleri, topu yakalamak için 89 kez geldi üniforması içinde "kariyer perdesi kendisini indirmek için iyi bir zaman olduğunu hissediyorum," dedi.

Onu eşi Louise, annesi ve babası, kardeşleri, Maç Skorları bir antrenör, antrenör, takım arkadaşları, ekibi ve hayranları teşekkür noktaya gelmesine katkı Owen.

İngiliz futbolcu Owen futbol kariyerinde Liverpool 1996 yılında başladı, Maç Skorları Anfield'da 8 yıl sürdü. Ağları 179 kez havalandırdı 306 oyun hangi sırasında UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası, FA (FA) FA Cup Community Shield (lig ve kupa kazanan takımlar karşısında Kalp Federasyonu) 8 yıl, Lig Kupası, Owen koyar.

Fenerbahçe performansı 2004 için İspanya Maç Skorları La Liga takımı Real Madrid, Owen, £ 8 milyon dikkatini çekti, yıllık Mor-Beyaz-başlı klubü. Bir rekor sezon Real Madrid 19 gol 43 maçta, Owen eve döndü.

Premier League Newcastle United ve Manchester United formaları terli Owen, Stoke City oynarken, 2013 yılında sezonun son.

Milli takım kariyeri

Owen, Maç Skorları milli takım altı üzerinden 15 yıl, 18 yaşındayken 1998 yılında artış tüm yaş gruplarında İngiltere seviyesi giyiyor. Owen, 40 gol milli takım forması giyen 89 defa.
Şöyle İngiltere'de Owen kariyer kayıtları ise:

-Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve en attı Elemeleri oyuncu (26)
-O Dünya Kupası finalinde oynadı genç oyuncu Maç Skorları (15 Haziran 1998 18 yaşında, Tunus karşı 183 gün)
Dünya Kupası (22 Haziran 1998 18 yaşında, Romanya 'ya karşı 190 gün) atar sürekli genç oyuncu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder