29 Mart 2013 Cuma

Galatasaray Medical Park Beko Basketbol Ligi İDDAA SONUÇLARI


Türk Kupası Avrupa Kupası ve tüm lig, ilk aşamanın maceralarını odaklanan normal sezonun yönetimi için önemli olduğunu, Galatasaray Medical Park Beko Basketbol Ligi İDDAA SONUÇLARI Hafta 23 Beşiktaş karşı karşıya konsantrasyonu 72-76 kazandı gösterir. Takım Abdi İpekçi Arena düşmanca bir atmosfer dönmek için izin geçici 17 sayı yayınlanan, ama sonunda size Arroyo kazanmak için, özellikle Adobe Flash Player ile, rakibin mücadele bu sorumluluğu söyledi. Porto Rikolu yıldız sayısı 17 takım en skorer oyuncusu olmayı başardı.

İki taraf arasındaki Maç sepetleri karşılıklı buluntular başladı. İDDAA SONUÇLARI Beşiktaş, ve biz içinde Macvan'la Vidmar skoru beslemeye çalıştı. Koruma dakikalık düzeyde bir mahallenin kenarında, biz tekrar tekrar yeniden dengeli David 3'lülkleriyle ile oynamak istiyorum ve bölüm kuralını Beşiktaş 18-17 teslim edildi. İkinci dönem, durdurmak için ilk aşamada rakibin savunma ekibi kendi saldırı İDDAA SONUÇLARI onların suç ritmine geri dönemezsiniz iptal zorla da numarasını bulmak zor değildi. Ancak, birkaç ekstra Beşiktaş bir sepet ile farkı başlamak için bir şans vardı ve Ender'in son saniye 36-39 İDDAA SONUÇLARI turnikesiyle girmeden önce. Armada, ilk çeyrekte 6-7 dakika ikinci yarısında kısa bir giriş, düşman bulmak ve saldırmak için kolay olasılığını düşündürmektedir savunma direnci, İDDAA SONUÇLARI önemli bir kısmı 17 departmanları küçültmek için kesilmiş cümle bir fark olmadığı görülmüştür. Ancak, 20 dakika sonunda sona erdi 12 gereksiz kenarları çeyrek sonra dinlenmek için tanıtıldı. Yavaş bölüm eriterek maç Beşiktaş son dönemde fark bizi yakaladı. Özellikle, hücumumuzda verimlilik ve ürün verimi ile geri zorluk ise tutku tarafından yönetilen Beşiktaş maçı. Ilk etapta, son dakika Markoishvili'nin eritmelerine içinde mola rağmen ve saldırı Trinity Arroyo daha kritik oldu sonra puana ulaştı ekstra çekim ekibi yendi ve kazanmayı başardı. Formaliteleri 76 split 3'lüğü Tutku üstünlüğünü 72 İDDAA SONUÇLARI olmadan son saniye defter değeri.
Biz bu maçta performansını evden kazandı değerlendirmek, bu ilk yarısında savunma önlemek için bizim direnç ideal düzeyde oyunda sakladı açıktır. İDDAA SONUÇLARI Onları kaldırıldı 17 kitlerken için marj kesmek için savunma sertleştirilmiş suç üçüncü çeyreğinde segmentinde ilk 6-7 dakika içinde. Ancak, sorun olduğunu gösterirse, o zaman burada baş. Banvit kupa maçı, lig, maç oynamak, ve nihayet, bu özellikle skoru Gerisi rakiplerin sayısı hücumdaki durağanlaşmayla eteklerinde, İDDAA SONUÇLARI 20 dakika çeyreğin başında aldı rağmen Efes veya 4. çeyrekte her üç oynadığı son maç ve ahlaki onları oyun her zaman geri gelir de saldırı ve ortağı sırasında daha üretken olmak için yememek bulma sorununun baş göstermesi. Belki de biz kazandık tüm oyunlar, ama biz çok büyük bir avantaj dakika sonra daha verimli nasıl oynanacağını öğrenmek zorunda var. Şort agresif yaratıcılık uygulamak ile Burada saldırgan bazı setlere her zaman vardır, özellikle de P & R, çözüm olabilir. Bu gerçeği oldu maç bir özetidir. İDDAA SONUÇLARI Rağmen atmosferde fark oluşur vidaları biz oyunda biraz gevşeyince sıktığımızda hareketi rakibi ortağı ... Ama genel olarak kazanmak için bilmek güzel. Ve böylece biz özellikle önemlidir winner'lığını Arroyo maçın sonunda fark yapılmış. Porto Riko son bölümde imzalanan, kritik sayı 7 galibiyet için bize izin veren ilk isim oldu. Biz bu maçlık beklentileri karşıladığını söyleyebiliriz. Bir eleştiri geçemeyeğim olarak, Engin bir kaç hafta arka girdiğini söyledi söylemek Ender bizim için daha fazla sorumluluk almaya gidiyor atılan bir şey değildir. İDDAA SONUÇLARI Zaman zaman nadir sepetlerde kritik bulundu, ancak onları, belli ki, o bize kar acıyor söylüyorlar alanda kalmak kılan, çok saldırı ve zaman farkı ve böyle bir acele yangın kullanımı gibi tüm lehimizeyken faktörler yavaşlatabilir. Seni tekrar gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyorum gibi Engin, bu konuda güvenilir bir isimdir.
Biz yerleştirilmiş olmasına rağmen maçı İDDAA SONUÇLARI çok güzel ayrılmak için maçın daha rahat kazanan kazanılabilir. Maç öncesi ve nankörlük ve hakaretler yetişkin Ataman'a için vefasızlıkla iyi yanıt sonundan maçında Beşiktaş taraftarının alınmıştır. Ekibimiz bu alanda bir oyun kazanarak bir kulüp rekoru vardı üst üste ligde 10. olduğunu. Karşıyaka Şimdi biz Cumartesi günü oynadığımız bir oyun var. Lig şiddet dolu salonda oyun ve alınan Karşıyaka karşısında sezonun ilk yenilgisini ilk yarısında, ve biz bu yer ve Beşiktaş bizim support're karşılaşmaya gidiyoruz gösterebilir maç ve şampiyonluk ekibi geçit kutlayabileceğimiz, kazanacak. Tabii ki, biz İDDAA SONUÇLARI Karşıyaka maçı mantıklı maç olacak birçok yönden kazanç için önceki rekor kazanacağını düşünüyorum. Ben onlar takıma katkı sağlamak ve iyi bir yol devam eder gibi hareket etmek daha fazla taraftar kazanmak umuyoruz. Şampiyonluk yürüyüşü, ancak bu yürüyüşler her zaman seyirci daha güzel. Zaten İpekçi tüm gel!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder